Günde kaç kez emzirmek doğru?

Günde kaç kez emzirmek doğru?Her annenin bilmesi gerekenleri uzmanımız Dr. Hatice Karaböcüoğlu'na sorduk. Emzirmenin yararları nelerdir? Bebeği ne zaman dek emzirmek gerekli? Emzirmenin anneye de faydası var mı? 

Bu arada, çalışan anneleri de unutmadık. Anne sütü neden önemlidir? Çocuğun fiziksel ve zihinsel gelişimine nasıl bir katkısı vardır?

Anne sütü ile beslenen ve anne sütü beslenmeye bebekler arasında ne fark vardır? Kemik erimesine iyi mi gelir? Hamilelik dönemine alınan kilolara faydası var mıdır? Vücudu nasıl etkiler? En az ne kadar emzirilmeli? Bebek kendi mi vazgeçmeli? Anne sütü ne zamana dek üretilir?

Süt olduğu ve bebek emdiği halde emzirme ne zaman kesilmeli? Anne sütü yeterli olsa da ne zaman başlanmalı? Annenin sütü yetersizse ne zaman başlanmalı? Ne tür ek besinlerle başlanmalı? Bebek her ağladığında emzirmeli mi? Günde kaç kez emzirmek doğru? İştah atağı nedir? Bebeğin doyduğunu nasıl fark ederiz? Aylara göre nasıl değişir? Anne sütü buzdolabında korunur mu? Anne sütünü ne kadar bekletebiliriz? Biberondan emzirmenin sakıncası var mıdır? Bu konuda nelere dikkat edilmelidir?

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
*Sosyal sorumluluk projesi*

VEKA MEDYA

VEKA MEDYA dijital yayıncılıkta son gelişmeleri yakından izlemektedir. Farklı kategorilerde yer alan web sitelerimiz ile hizmetlerine devam etmektedir. www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe