Anne Sütü İnanılmaz

Anne sütü bebekler için harika bir besin kaynağıdır. Bebekler için hazır olarak satılan mamalar bile anne sütünün içeriğine en yakın olarak hazırlanmaya çalışılmaktadır.

Anne sütü bebeklerin ihtiyaç duydukları tüm besinleri tek başına ilk altı ay sağlayabilen tek besindir. Bebekler için yaşamsal bir öneme sahip olan anne sütü; anne ve bebek arasındaki bağı da oldukça güçlendirmekte!

Bebeğinizi enfeksiyonlardan koruyucu , hazmı kolay, temiz, taze olan bu mucizevi besinden mahrum etmeyin.

Çalışan bir anneyseniz ya da gün içerisinde ki yoğunluğunuzdan dolayı bebeğiniz her acıktığında zaman ayıramayacağınızı düşünüyorsanız eğer, Hepsiburada Hediye Çeki‘nde ekstra indirimle özel, kaliteli süt sağma makinelerinden ve sağdığınız sütü saklamak için özel poşet ve kaplardan satın alabilirsiniz. Bu sayede her boş zamanınızda mucivezi sütününüzü sağarak muhafaza edebilir ve bebeğiniz her acıktığında hazır mamalar yerine, sütünüzü vermiş olursunuz.

Anne Sütü;
Serin bir odada 6-8 saat
Buzdolabında 72 saat
Buzlukta 2 hafta – 2 ay
Derin dondurucuda 6 ay muhaza edilebilir.

Dondurulmuş bir anne sütü’nün eritilmesi ve ısıtılması için ise;
Kesinlikle mikrodalga ve ocağın üstünde çözmemelisiniz. Sütün bulunduğu kap ılık bir suyun içersine konulmalı ve o şekilde çözülmesi beklenilmeli. Çözülen bu süt ise tekrar 24 saat içersinde buzdolabında muhaza edilebiliniyor.

Anne sütünüzü bebeğinize vermenize bir diğer engel çalışma temposunun yanı sıra göğüs ucunuz da olabilir. Bunun için hiç endişe etmeyin. Çünkü artık düz meme ucuna sahip anneler için geliştirilen “göğüs ucu çıkartıcı” ürünler de mevcut.Göğüs ucu çıkartıcı ürünü ve daha bir çok anne&bebek ürünlerini ekstra indirimlerle Evoria Indirim kodu’ndan satın alabilirsiniz.

Kısacası anne sütünü bebeğinize vermeniz için ne kadar engel varsa, bir o kadarda çözüm sadece bir “tık” ötenizde.

Bu konuk makale indirimhediyeceki.com’a aittir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
*Sosyal sorumluluk projesi*

VEKA MEDYA

VEKA MEDYA dijital yayıncılıkta son gelişmeleri yakından izlemektedir. Farklı kategorilerde yer alan web sitelerimiz ile hizmetlerine devam etmektedir. www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe