Bepanthol Pişik Merhemi Pişiği Nasıl Önlüyor?


Bizim evde malum 3 bezli bebek var. Bu da demek ki 3 pişik olma riski taşıyan bebekle aynı evde yaşamaktayım. Pişiğin birinci kuralı çok basit: Pişiği, bebeğiniz pişik olmadan önleyeceksiniz. Örneğin ideal bir pişik ürünü olan Bepanthol Pişik Merhemi’ni her bez değişiminde kullanmak sureti ile bebeğiniz mutlu, siz de huzurlu olabilirsiniz.

Ayrıca Dermatoloji Uzmanı David Atherton’un başkanlığını yaptığı uzman panelinde, ideal bir pişik ürünü için 7 İDEAL ÖZELLİK tanımlanmış. Bepanthol Pişik Merhemi, bir pişik ürünü için uzmanlarca belirtilen 7 İDEAL ÖZELLİK’in tamamını karşılamakta: Koruyucu madde içermemesi, parfüm içermemesi, antiseptik içermemesi, nem kapasitesinin iyi durumda tutulması, etkililiğinin ve güvenilirliğinin bebekler üzerinde yapılan çalışmalar ile kanıtlanmış olması, potansiyel zehirli maddeler içermemesi, katkı maddesi içermemesi.


Peki Bepanthol Pişik Merhemi pişiği nasıl önlüyor? Nemlendirici özelliğiyle pişiğin bakımını yapıyor ve sonrasında cilde nefes aldıran koruyucu özelliğiyle ile de pişiği önlüyor. Bepanthol Pişik Merhemi’nin içeriği, bebeğinizin pişiğinin bakımı ve önlenmesi için özel olarak oluşturulmuştur. Bepanthol Pişik Merhemi, Provitamin B5 ve Lanolin içerir. Cildi nemli, pürüzsüz ve yumuşak tutarak doğal bir bakım süreci oluşturur. Şeffaf yapısı sayesinde, bebeğinizin ince ve hassas cildinin nefes almasını sağlayarak en hassas cildi bile çiş ve kaka gibi tahriş edici maddelerden ve sürtünmeden korur.

Benim için bir güzel özelliği ise temizlemesi. Yapışkan olmayan yapısı bebeklerime rahatlık verirken benim için de bebeklerimin popolarını temizlemeyi çok kolaylaştırıyor. Eczanelerde satılan bu ürün ile ilgili ve ayrıca bebek bakımı ile ilgili daha fazla bilgi isterseniz: www.bepanthol.com.tr adresine bir uğrayın derim.

Not : Merhemi lütfen Mira'nın yaptığı gibi yemeye kalkmayın sadece sürün :))


İçerik: http://komirra.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
*Sosyal sorumluluk projesi*

VEKA MEDYA

VEKA MEDYA dijital yayıncılıkta son gelişmeleri yakından izlemektedir. Farklı kategorilerde yer alan web sitelerimiz ile hizmetlerine devam etmektedir. www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe