"konusarakogren.com" İsmi Kadar İddaalı

"konusarakogren.com" İsmi Kadar İddaalı.


İngilizcede olumlu ve olumsuz olan cümle yapısı hazırlanmaktadır. Kurallı ve kuralsız olan cümleleri öğrenerek İngilizce gelişimine katkıda bulabiliriz. Sitemizde olan ingilizce olumlu cümleler ile konuşarak İngilizce öğrenmeye ilk adımı atabiliriz. İngilizcede olumlu cümlelerde kullanılan kelime küpleri bulunur. İngilizce olumlu kelime kipler, do, does, will gibi kelimeler olmakladır. İlgili cümlelerin olumsuz olması için doesnot didnot, will not gibi cümlelerin sonuna not eki yapılarak uygulanır. Özneden sonra gelen kelime çok önemlidir.

Cümlenin olumlu ya da olumsuz olmasını belirler. Konuşmaya başlamadan önce bu tarz kelime yapısını çok iyi bilmek gereklidir. Ayrıca ingilizce olumsuz cümleler soru cümlesi de olabilir. İngilizce hazırlık ders kitaplarında cümlenin ana yapısına değişmek gereklidir. İnternete sizler sunulan İngilizce olumsuz kelimeleri sürekli güncel takip etmek gereklidir. Basit anlatımlarla sunulan İngilizce olumsuz kelimeleri sırasıyla bilmek gereklidir. Basitten sırasıyla uzman kategoriye kadar hazırlanan bu cümle yapısına uygun birçok örnek çalışma bulabilirsiniz. Özneden sonra gelen cümle yapısına göre değişen zaman sözcüğü cümle türünü belirmektedir. Bu ana konuyu iyi anlamak çok önemlidir. Geçmiş zamanda ve gelecek zamanda olumlu cümle kurmak artık bu sayede çok kolay olacaktır. İngilizcede şimdiki zaman, geniş zaman gelecek zaman ve geçmiş zaman gibi değişen kipler bulunur. Daha doğrusu tanımlar bulunur. İngilizce başlıklarda da genelde olumlu ya da olumsuz olan kip eklerini bulabiliriz. İngilizce yazma ve konuşmada sabit cümleler kurarken çok yardımcıdır. Ayrıca bir kitap okurken de içerisinden olumsuz veya olumlu olan cümleleri kolayca bulabiliriz. Basit soru cümlelerinde bile olumlu ya da olumsuz olan cümleler yer almaktadır. Eğitim hayatınızda her zaman olumlu ya da olumsuz olan cümlelerden örneklerle karşılaşırsınız. Sitemizde olumlu ya da olumsuz olan cümlelere örnek birçok örnek çalışma bulunur. İngilizcede sıfatlar en çok kullanılan kelimeler sitemizde bulunmaktadır. Bu sayede yabancı dil sınavında da çok başarı olacaksınız. İngilizce alfabesini anlamak kolay olacaktır. Konu anlatımlarını okuyarak bol bol kelimenin çevirisini yapabiliriz. İngilizcede olan anlatımlarda biten olayları anlatmamız açısından bahsi geçen kelimeler çok önemlidir. Negatif ya da pozitif bir olayı anlatırken önceki dersler den sizlere sunulan ayrıntılı olan dersleri kontrol ediniz. Arent, not, I’m not gibi değişken kelimelere değinirsek bu kelimelerin cümle içindeki yapısına uygun birçok değişken alanda cümle hazırlanabilir.

Yabancı dil artık sizlere korkutucu gelmeyecektir. Her şeyden önemli olan cümle kurma gücünüzün artması ve kendinize olan güvenizindir. Yabancı dil sınavlarında en fazla sorulan soru kalıplarıdır. Bu tarz örnekleri http://www.konusarakogren.com/blog/yds-icin-hazirlik-kitaplari linki sayesinde öğrenebilirsiniz. İngilizcede cümle kurmak zordur. Sizler blok sayfamız sayesinde tüm bu zorluğun üstünden gelecek ve başarılı olacaksınız. Sizlerin çok bilgili olmasına yardımcı olan blok uygulamalar İngilizce sınavında çok başarılı olmanıza destektir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
*Sosyal sorumluluk projesi*

VEKA MEDYA

VEKA MEDYA dijital yayıncılıkta son gelişmeleri yakından izlemektedir. Farklı kategorilerde yer alan web sitelerimiz ile hizmetlerine devam etmektedir. www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe