'Çöz-Çalıştır Mekanik Puzzle'

'Çöz-Çalıştır Mekanik Puzzle'

Pandemi Dönemi'nde evde oturan 3+ çocuklar için el-beyin koordinasyonunu artıran Yeniyıl hediyesi...


"Çöz-Çalıştır Mekanik Puzzle"


Okultasarımcısı.com'dan pandemi döneminde evde kalan 3+ yaş grubu çocuklar için el-beyin koordinasyonunu artıran yılbaşı hediyesi...


Okul Tasarımcısı ve Okulumda.com işbirliği ile hayata geçen, tamamı Türk tasarımcılar tarafından hazırlanmış bir çark oyunu olan Çöz-Çalıştır Mekanik Puzzle; çocukların eğlenirken öğrenmelerini hedeflemektedir.


Çocuklarda; pratik düşünme, el-beyin koordinasyonunu artırma, mantıksal düşünce, sorun çözme ve benzeri gelişim süreçlerinin tamamlanmasına destek olan Çöz-Çalıştır Mekanik Puzzle; çocukların ekran bağımlılığını azaltarak, odaklanmayı artırmaya yardımcı olur. Çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği Çöz-Çalıştır Mekanik Puzzle; basit makinelerin nasıl çalıştığını anlamalarına yardım ederken, problem çözme yeteneğinin gelişmesine de katkı sağlamaktadır.


Çocuklara kazandırdığı bir çok yeteneğin yanı sıra; çocukları ile kaliteli zaman geçirmek isteyen ebeveynler için de alternatif bir oyundur. Doğal ahşap yapısı ile çocuklarınızla beraber eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bu oyun üzerine kutu içerisinde gelen etiketleri yapıştırabilir ve rengarenk bir çark sistemi oluşturabilirsiniz. Dilerseniz ek parçalar satın alarak sisteminizi büyültebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
*Sosyal sorumluluk projesi*

VEKA MEDYA

VEKA MEDYA dijital yayıncılıkta son gelişmeleri yakından izlemektedir. Farklı kategorilerde yer alan web sitelerimiz ile hizmetlerine devam etmektedir. www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe