Anne ve babalara sağlıklı bir dokunuş sunuyor

Anne ve babalara sağlıklı bir dokunuş sunuyor

DeepFresh’ten Probiotics Bebek Ürünleri Serisi

‘Hayata Dokun’ sloganıyla en doğal ve sağlıklı içerikleri formülize eden DeepFresh, yeni Probiotics Bebek Ürünleri Serisi ile anne ve babalara sağlıklı bir dokunuş sunuyor. İçeriğinde probiyotiklerden elde edilen peptidlerin yer aldığı ürünler bebeklerin hassas cildini korurken aynı zamanda doğal bir nemlendirme sağlıyor.

Yenidoğan döneminden itibaren söz konusu bebek bakımı ve sağlığı olduğunda anneler en doğal ve sağlıklı ürünleri tercih ediyor. Sağlıklı yaşam reçetesinin en önemli maddelerinden biri olan probiyotikler ise son dönemlerde daha çok cilt sağlığı konusundaki faydalarıyla öne çıkıyor.

Probiyotiklerin cilt bariyerlerini destekleyen ve doğal koruma sağlayan özelliklerini göz önünde bulunduran DeepFresh, annelere en değerli varlıkları bebekler için sunduğu; ıslak mendil, doğal bebek losyonu, şampuanı ve yenidoğan köpük şampuanından oluşan Probiotics Bebek Ürünleri serisini doğal bebek yağıyla tamamlıyor.  

DeepFresh Probiotics Doğal Yeni Doğan Islak Mendili, üstün nem tutma özelliğiyle bebeklerin cildinin nazikçe temizlenmesine yardımcı oluyor. Saç temizliğinde ise Doğal Bebek Şampuanı ve Yenidoğan Köpük Şampuanı bebeklerin gözlerini yakmadan saç derisini besliyor ve canlandırıyor. Shea yağı içeriğiyle nem ihtiyacını karşılayan Doğal Bebek Losyonu ve badem yağı sayesinde cildi yatıştıran Bebek Yağı kolay sürülen, hızla emilen yapısıyla kolay bir uygulama sunuyor. Aynı zamanda serideki ürünlerin içeriğinde yer alan probiyotiklerden elde edilen peptidler, bebeklerin cilt florasına zarar vermeden dışarıdan gelen yabancı mikroplara karşı da koruyucu bir duvar oluşturuyor.
 
Vegan sertifikasına sahip olan Probiotics Bebek Ürünleri serisi alkol, parfüm, alerjen, boya ve ftalat içermiyor. Peptidler sayesinde doğal nemlendirme, doğal bakım ve doğal antimikrobiyal etki sağlıyor. 

Anne ve babalara sağlıklı bir dokunuş sunuyor


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
*Sosyal sorumluluk projesi*

VEKA MEDYA

VEKA MEDYA dijital yayıncılıkta son gelişmeleri yakından izlemektedir. Farklı kategorilerde yer alan web sitelerimiz ile hizmetlerine devam etmektedir. www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe