“THECELIK” Burak Çelik yeni hit şarkısını yayınladı

“THECELIK” Burak Çelik yeni hit şarkısını yayınladı
“THECELIK” Burak Çelik önceki akşam kuruçeşmede magazinciler ile birlikteydi. Soruları yanıtlayan Burak Çelik, Yeni şarkısı “Amsterdam” ı yayınladıklarını söyledi. Şarkıya geri dönüşlerin çok güzel olduğunu belirten THECELIK, oyuncuların ve Influencer’ların menajerliğinden Global Müzik Dünyasına açıldıklarını söyledi.

Müziğe çok küçük yaşlarda ilgi duymaya başlayan THECELIK aka Burak Çelik 2022 ile birlikte müziklerini peş peşe yayınlamaya başladı. 1996  doğumlu olan müzisyen, Yeni Medya lisansına sahip. Üniversite yıllarında aldığı eğitimler ile içinde yatan sanat tutkusunu gün geçtikçe hızla harmanladı. 

Türkiye’nin bir çok kaliteli DJ’leri ve Prodüktörleri ile zaman geçirmiş olup bir çok Event’te sahne almış. Genç prodüktör, 2022 yılında ilk teklisi olan ‘’Houze’’ şarkısını Hollanda patentli plak şirketi olan Malbec Records ile yayınladı. İlk şarkısıyla batı ve doğu sentezlerini harmanlayarak severler tarafından ilgiyle karşılandı.Şarkısı ile birlikte Spotify ve Apple Music’te çok kısa sürede adından çokça söz ettirmiş.

“THECELIK” Burak Çelik yeni hit şarkısını yayınladı
Dünya çapında tanınan Burak The Celik birçok ünlü isimle şarkı menajerliği yaptıktan sonra karşımıza harika bir single ile çıktı. Malbec Records etiketiyle yayınlanan ‘’Houze’’ hayranlarına şimdiden merak uyandırmaya başladı. Parça, EDM sahnesinde yüksek bir ivme yakaladı ve BBC Radio 1 ve bir çok ünlü DJ'ler tarafından destek aldı. 

Çok kısa sürede yaz sezonuna yetişmesi beklenen projelerini açıklayan müzisyen, hayatının dönüm noktası olabilecek iş birliklerine hazır olduğunu belirtti. En büyük hayallerinden birisi ise dünyanın en iyi sahneleri olan Ultra Miami, EDC Las Vegas gibi sahnelerde çıkardığı hit şarkılar ile tüm dünyaya sanatını inşaa etmek istiyor.

Burak Çelik(THECELIK) Socials ;


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
*Sosyal sorumluluk projesi*

VEKA MEDYA

VEKA MEDYA dijital yayıncılıkta son gelişmeleri yakından izlemektedir. Farklı kategorilerde yer alan web sitelerimiz ile hizmetlerine devam etmektedir. www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe